Skip to content

POOL yhdistää työn, tilan, ihmiset ja ideat.

POOL TARJOAA KAIKENKOKOISILLE YRITYKSILLE MAHDOLLISUUDEN TOIMIA OPTIMAALISEN KOKOISENA JA TEHOISENA. ÄLÄ SITOUDU TEHOTTOMIIN TOIMISTONELIÖIHIN, VAAN HYÖDYNNÄ POOLIN TILOJA TARVITTAESSA OMAN TOIMISTON JATKEENA. TILAA JUURI SILLOIN, KUN SITÄ TARVITSET.

RUOHOLAHDENKATU 21 ON AVATTU

Mitä?

1. POOL on tila moderniin työskentelyyn.

Pool tarjoaa joustavaa, kaiken kokoista työtilaa arvostetuissa kiinteistöissä, halutuimmilla alueilla ja kiinnostavimmissa kaupunginosissa. Pool-kiinteistö on aina minimissään varustettu kahvilalla, ravintolalla ja hyvinvointipalveluilla.

Pool on sinulle tarvitset sitten kalustetun toimistotilan tai täysvarustellun neuvotteluhuoneen kertaluontoisesti. Pool tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden toimia optimaalisen kokoisena ja tehoisena.

Miksi?

2. POOL on ratkaisu tulevaisuuden toimitilatarpeeseen.

Ota yrityksellesi vähemmän kiinteää toimitilaa ja tasaa mahdolliset resurssipiikit Poolin avulla. Varaudu ketterästi pitkän aikavälin riskeihin ja mahdollisiin muutoksiin. Ei taas yksi uusi co-working -tila, vaan aidosti joustava palvelu vastaamaan yrityksen muuttuvaa liiketoimintaympäristöä.

Kuka?

3. POOL on yrityksille, jotka haluavat optimoida työtilansa.

Olipa yrityksesi pieni tai iso, Pool on ratkaisu, mikäli tarvitset nopeaa joustavuutta.

Miten?

4. VARAA HELPOSTI.

Voit varata erikokoisia, kalustettuja työtiloja kuukaudeksi kerrallaan. Tarjoamme myös tuntiveloitteisesti kaikki tarvitsemasi työ-, neuvottelu- ja suunnittelutilat.

Tero Nyström

Associate Director, Business development

Kirsi Zeddini

Leasing Manager

Missä?